Vino e Pane

Over ons

 Welkom bij Grieks Mediterraans bar-restaurant Vino e Pane

Houten - 12 september 2013. Dimitri Karafillakis, eigenaar van Restaurant Vino e Pane in Houten. Foto: Hans Geerlings

Dimitri Karafillakis, eigenaar van Restaurant Vino e Pane in Houten.

Restaurant Vino e Pane biedt Houten sinds 2012 de mogelijkheid om in een gezellige en ongedwongen sfeer te genieten van een uitgebreide Griekse keuken met tevens een knipoog naar de mediterrane keuken.

Gastheer Dimitri, de keukenbrigade en hun team, staan klaar om aan al uw wensen te voldoen en heten u meer dan van harte welkom in hun restaurant.

Onze koks bereiden voor u de mooiste en lekkerste gerechten, waarbij wij gebruik maken van de meest verse ingrediënten en specerijen. Dit zorgt ervoor dat de aroma’s en smaken van onze Griekse gerechten volledig tot hun recht komen.

Gerechten van hoge kwaliteit, en dat proeft u!

Elk gerecht wordt voor u à la minute bereid. Soms neemt dat even tijd in beslag bij verschillende combinaties. Gun uzelf en ons de tijd.
Heeft u een keer haast, dan kunt u een van de medewerkers gerust aanspreken. Wij zullen ervoor zorgen uw bestelling te bespoedigen.
Bent u tevreden, dan horen wij het graag. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, vertel het ons gerust. Wij zullen er alles aan doen om dit voor u te herstellen.

Uiteraard houden wij rekening met personen die vegetarisch zijn, allergie of andere dieetwensen hebben.

Vraag de bediening naar onze mogelijkheden.